Wysłany: 2016-04-14, 16:53 Witamy serdecznie - Negrusia i jej wataha :)
Witajcie.
Nie potrafię powiedzieć jak długo jestem gościem na Waszym forum ale juz od bardzo dawna.
Moja wiedza i poglądy ewoluują wraz z rozwojem "Barfnego Świata" za co Wam dziekuje :)
Na codzień jestem szczęśliwa posiadaczka (choć nie jestem pewna czy to czasem nie działa w druga stronę) pięciu wyzlastych tornad i staruszki adoptki w typie ON. Barfujemy od, bagatela, ośmiu lat, z roczna przerwa, kiedy to wydarzenia i zawirowania w naszym zyciu, niejako wymusiły zmianę diety moich psowatych, co nie oznacza, ze całkiem zrezygnowaliśmy z surowizny, bo dostawały kiedy tylko miałam taka mozliwosc, kto by chciał jeść tylko jedzenie dla kosmonautów (ale to juz nie był barf).
Na barfie odchowalam tez jeden miot, w tej chwili dwa lata, z czego dwoje dzieci zostało z nami (barfna dieta do nieco ponad roku) i cieszy sie dobrym zdrowiem i kondycja.
Jakis czas temu szcześliwie powróciliśmy do naszego "starego" sposobu odżywiania, z czego sie bardzo cieszymy i psy i ja ;)
Pozdrawiamy wszystkich Forumowiczów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum