Wysłany: 2016-04-12, 08:48 Masza i Loti mówią "dzień dobry" na forum Bafr
Dzień dobry :)
Chciałabym się przedstawić i powiedzieć "dzień dobry" na Forum :) a właściwie to chciałabym to zrobić w imieniu dwóch moich kotek :)
starszej kotki rasy rosyjski błękitny oraz młodszej rasy burmilla :) Starsza ma na imię Masza, a młodsza Lothiriel zwana w domu Loti :)
Do Barfa szykuję się już od jakiegoś czasu, ale przyznaje, że nie jest to łatwe :)
I niestety starsza kotka nie chce jeść mokrego pokarmu tylko chrupki. Młodsza je wszystko jak odkurzacz - surowe, gotowane, z puszki ale za to chrupek nie tyka :)
Największym wyzwaniem będzie dla mnie namówienie Maszy na jedzenie mięsa surowego i zupełnie nie mam pomysłu jak się do tego zabrać....
Mam nadzieję, że z pomocą Forum jakoś to pójdzie :)
Barfuje od: 2012.08.20
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 4 razy Dołączyła: 31 Sie 2012 Posty: 2810
Wysłany: 2016-04-12, 17:35
Witaj na forum
Spokojnie - dasz radę Trzeba troszkę posiedzieć i poczytać, ale forum to skarbnica wiedzy, której często nie znajdziesz u wetów.
I zawsze można pytać, jest tutaj dużo osób o ogromnej wiedzy, które z pewnością w kwestii żywienia kociastych pomogą
A tymczasem - może jakieś fotki Twoich pociech ?
_________________ Mimo, że regulamin forum to FIKCJA - Śpiewać to rzecz ludzka, miauczeć to rzecz boska... (Zhuangzi 庄子)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum