Udział BARFa: do 25%
Wysłany: 2016-02-04, 17:40 witamy wszystkich ; )
Mój Ozzy 3 letni doberman.
Od początku były problemy z brzusiem Ozziego po badaniach wyszło- bezglutenowy i bezzbożowy chłop mi się trafił. Szukanie karm bezzbożowych i bezglutenowych nie jest takie łatwe ani przyjemne. Teraz jakoś sobie radzimy, ale od pewnego czasu mocno zastanawiam się nad przejściem na barfa. Dwie sprawy mnie odwodziły (i nadal troszkę odwodzą) od takiego żywienia : cena i czy będę umiała go dobrze suplementować by nic mu nie brakowało.Zastanawia mnie tez czy powinnam mu zrobić badania i jakie aby dowiedzieć się czy możemy bezpiecznie zmienić sposób żywienia.Młody je surowe mięso i kości, także myślę iż wielkiego problem z przejściem by nie było. Mam nadzieje że tutaj rozwieje swoje wątpliwości i na wiosnę zaczniemy już zabawę z barfem.
A... mam jeszcze kota , który niestety nie życzy sobie jeść nic innego niż suchą karmę-nad tym też będę pracować : )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum