Quellelle
Wysłany: 2015-11-12, 23:41 Harvey
Cześć i czołem,
Harwin i wierna służba rozpoczynają kolejne podejście( a może bitwę?) do BARFowania. Trzymajcie proszę kciuki, bo łatwo nie będzie
Harvey to 1.5 roczny kawaler, który wprost uwielbia monitorować osiedle o każdej porze dnia i nocy i bawić się w chowanego, czasem w berka. Wszelkie zabawy z użyciem wędki, czy myszek są poniżej jego godności. Nie znam drugiego tak rozdartego kota, który na jedno moje słowo rzuca trzy swoje, który jest uparty jak osioł i udaje głuchotę za każdym razem, kiedy każe mu przestać psocić.
Nie wiedziałam też, że można pokochać tak mocno tą kupkę futra wypełnioną po brzegi sprzecznościami.
Na deser zdjęcia Gamonia :)
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 5 razy Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1576 Skąd: podlaskie
Wysłany: 2015-11-13, 19:47
Witamy A piękny, wesoły Gamoń przez to okno nie wypadnie
Quellelle
Wysłany: 2015-11-14, 10:08
Jak najbardziej może, zwłaszcza w pogoni za gołębiami, których u nas nie brakuje Dlatego Harvey nie ma już dostępu do okien połaciowych, pozostaje mu do dyspozycji zabezpieczony balkon
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Sie 2015 Posty: 62 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2015-11-15, 01:08
Jakie oczy :D Piękny zwierz!
powodzenia!
Wysłany: 2015-11-16, 12:17
Dziękujemy za miłe słowa
Domek zyskał na atrakcyjności, kiedy Harvey odkrył, że można na niego skoczyć i złożyć na płasko. Zabawa wygląda mniej więcej tak- ja składam domek, on z rozbiegu na niego skacze, domek się rozkłada, a kot sunie jeszcze na nim parę metrów. To dopiero frajda
Wszystkie suplementy do mieszanki z Easy B.a.r.f. zamówione, czekamy na dostawę. Czytam w każdej wolnej chwili interesujące mnie wątki, momentami się coś rozjaśnia, a potem jeszcze bardziej głupieję od nadmiaru informacji.. Odpaliłam dziś pierwszy raz kalkulator i jestem jakoś tak optymistycznie nastawiona do barfowania. Tylko Harvey jeszcze nieświadomy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum