Laidee Pomogła: 1 raz Dołączyła: 09 Paź 2014 Posty: 180 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-07-24, 14:29 Potrzebne grafiki o kociej tematyce
Kochani, znajoma prokocia fundacja w ramach zasilania własnych finansów postanowiła wypuścić kubki i inne gadżety o kociej tematyce.
Poszukuję więc osób, które za rozsądną odpłatnością (optymalnie oczywiście byłoby pro bono, ale wiemy, że pracę trzeba cenić ) stworzyłyby kocie grafiki dla tego celu.
Może ktoś, coś?
Zmieniłam tytuł wątku
Ostatnio zmieniony przez dagnes 2015-07-25, 09:02, w całości zmieniany 1 raz
Barfuje od: 2012.08.20
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 4 razy Dołączyła: 31 Sie 2012 Posty: 2810
Wysłany: 2015-07-24, 18:49
Ja mogę zaofiarować zupełnie bezpłatnie fotki moich kotów na kubki. A fotek mam full
Myślę, że Kapral Tosiek ze swoim pomponem na tyłku mógłby być niezły
_________________ Mimo, że regulamin forum to FIKCJA - Śpiewać to rzecz ludzka, miauczeć to rzecz boska... (Zhuangzi 庄子)
Laidee Pomogła: 1 raz Dołączyła: 09 Paź 2014 Posty: 180 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-07-27, 10:20
Dzięki Zapytam dziewczyn, czy mogą być też zdjęcia. W końcu wszyscy kochają pompony
Ja rysuję, moje prace można obejrzeć na facebooku: https://www.facebook.com/fayolkathelittle (nie wiem, czy mogę się w ten sposób "reklamować", ale idea słuszna, więc mam nadzieję, że zostanie wybaczone ;) ).
Mogę nieodpłatnie zrobić kilka kocich grafik, o ile oczywiście taki kreskówkowy styl jest akceptowalny ;)
Tu dam kilka przykładów dla "niefejsbukowych":
Moja Bastet w antropomorficznej wersji:
Niedokończony projekt na koszulkę. Oczywiście z Bastet :)
I moje zwierzęce alter-ego :
Jak coś, to proszę o kontakt przez fejsa właśnie albo prywatną wiadomość tutaj, bo posta w temacie mogę nie zauważyć, ponieważ nie zaglądam tu zbyt regularnie ^^"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum