Chcielibyśmy się bardzo serdecznie przywitać. Mam na imię Bartek i prawie rok temu z żona wzięliśmy ze schroniska pieska stafika o imieniu Prince. Jest on 32miesięcznym białym wykastrowanym staikiem. Tak jak każdy staff jest on bardzo ruchliwy wesoły i wszędzie go pełno. Podoba nam się to, że bardzo się do nas przywiązał, do naszych znajomych i do ich dzieci również. Dotrzymuje mi kroku w codziennych 10/15 km trasach jakie robię w celu poprawienia swojej kondycji. Nie ociąga się też jak idziemy pobiegać czy pojeździć rowerem. Zawsze dotrzymuje mi kroku. Uwielbia biegać za piłkami w parku i bawić sie z innymi psami. Przez te kilkanaście miesięcy od kiedy go mamy piesek znacząco nabrał kondycji i teraz trudno go zmęczyć.
Barfuje od: 25.07.12
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 11 razy Dołączyła: 01 Sie 2012 Posty: 4452 Skąd: góry Szkocji
Wysłany: 2014-02-01, 23:14
Słodka morda. I jak fajnie, że są osoby decydujące się na adopcje bullowatych. Zwłaszcza w UK, jest ich tak straszliwie dużo potrzebujących. A BSL nie wyświadcza im przysługi
Tak to prawda jest ich dużo. Wydaje mi się, że ludzi do adopcji było by więcej, ale odstrasza ich cała procedura adopcyjna. Jest to do przejścia ale widać, że nie każdemu się chce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum