Wysłany: 2014-01-13, 12:12 Dzień dobry, wita się nowy "czytacz" forum
Witam wszystkich użytkowników forum Od dawna poczytuję sobie zmieszczone tu teksty i najwyższa pora się ujawnić :) Należę do grona miłośników i opiekunów fretek, mój dom opanowały 4 ogonki: Fuzz - ok 6,5 roku, Heksa - ok 6,5 roku, Tajfun - ok5,5 roku, Fuga ok 1 roku. Wszystkie są niewiadomego pochodzenia, adoptowane, pierwsza trójka już ponad rok temu z wielkim bólem została przestawiona na surowe mieso z suplementami, Fuga, ze mną od 12.12.13 nadal uznaje tylko suche, ale wytrwale pracujemy nad zmiana upodobań. Tyle tytułem wstępu, choć i tak pewnie za bardzo się rozpisałam Czyli podsumowując : Witamy wszystkich
A jak dolny śląsk to i ja sie po sąsiedzku przywitam ;) Hej, hej... fajnie, że sie ujawniłaś ;) Pokaż nam zdjęcia swoich cudeniek i mam nadzieję , ze zadomowisz się na dłużej ;)
_________________ Tysiące lat temu czczono koty jako bogów. One nigdy o tym nie zapomniały.
Dziekuję "ziomalom" za miłe powitanie, zdjęcia wkleje, jak tylko rozgryzę jak to sie tu robi :P no chyba ze mozna wkleic linki do galerii na google plus?
ostatnia próba (w ciemno) jak nie wyjdzie to na spokojnie doczytam, potrenuję i pokarzę moje cudeńka :)
podląd pokazuje ,że chyba się udało:) to jest moj Fuzz samczyk alfa, przywódca stada, mój pierworodny (obecnie bardzo chory :( )
Fuzz ma chore nerki, mocno powiększone lewe nadnercze, w listopadzie mił usuwanego gruczloraka z okolic penisa, Jest pod stała opieka weta, srednio 2 x w miesiacu jeździmy do Wrocławia, w pon, 20,01, ma znów kon badania krwitolne usg na klinikach i badania krwi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum