podbijam temat, ja jestem z Zabrza, pracuje w Rudzie, chętnie w tych okolicach bym pobuszowała. Jeste na poczatku drogi i marnie to wygląda, wołowe ok, nawet duzy wybór, kurczak tez ale podroby juz gorzej, tylko serca, wątroba i zołądki. O cielęcinie czy innych mięsach nawet nie wspomnę, nie ma i nie będzie.
doradora
Barfuje od: 09.2014
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 4 razy Dołączyła: 09 Cze 2014 Posty: 1593 Skąd: Gliwice
Wysłany: 2016-09-20, 11:26
baranina w Będzinie na targowisku (wiem, wiem, nie najbliżej), podroby też tam są różne w budach
targowisko w każdą sobotę jest
(osobiście baraniny nie kupuję)
podroby różne "dziwaczne" w Makro, podejrzewam, że w Selgrosie też
Wracając z jogi zauważyłam samochód z barfnym jedzeniem www.barfny.pl . Czyżby znak? Nie wiem czy firma znana Ale widzę że można u nich kupić wszystkie rozmaite mięsa. I dowożą u nas na Śląsku
nie wczytywałam sie jescze w strone, przejrzałam na szybko. Tez własnie pomyslałam ze takie porcje 1kg mrozonego mięsa to nie najlepsze rozwiązanie, chyba ze będziemy rąbać siekierą zmrozone i z tego robic mieszanki. Widziałam ze maja tez duzo supli. Tak wrzuciłam , bo nie wiedziałam ze mam cos takiego blisko siebie
kiciulka85, a co można kupić w indyk śląsk?
wiem, że indyka, ale co konkretnie tam kupujesz?
aspol to mrożonki, zresztą nie najtańsze
W Indyk Śląsk dostaniesz każda cześć indyka. Jest tanio i bardzo jakościowe mięso. Wszystkie moje zwierzęta chętnie jedzą tego indyka i nie ma żadnych niespodzianek w stylu niestrawności. Głownie kupuje udziec indyczy(7-8 zł za kg z kością a bez kości 9-10 zl) i podroby. Są rownież zmieszane skrawki z rożnych części indyka bez kości
Z AS POLU biorę żwacze i wołowinę w kawałkach. Teraz wzięłam serce wołowe i tez im smakuje.
_________________ Moje zwierzaki:
Felicja 8 miesięcy Yorkojamnik
Noe 2lata kot rasy turecka angora
ładna cena udzca, chyba sie kiedys skusze tam pojechac. Napiszcie prosze czy tam raczej trzeba jechac z rana, tylko sobota wchodzi w grę, czy jak pojade po 15 w tygodniu to jeszcze jest spory wybór?
edit. włąsnie zauwazyłam ze sklep jest czynny tylko do 16 przed zamknieciem jest cos jeszcze?
Zaopatruję się w Indyk Śląsk i Pani mi powiedziała, że w tygodniu mają cały asortyment aż do 16, cały czas dokładają świeży towar
Ja akurat jeździłam dotąd w soboty i wtedy nie wszystko jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum