To ja się tylko przyczepię o jeden drobiazg - nigdzie nie znalazłam twoich cen...
Sama nie jestem zainteresowana (do Londynu raczej nie wysyłasz ), ale łatwiej byłoby mi znajomych z Polski namawiać gdybym znała ceny
Sierra, ogromnie dziękuję Ci za ten impuls do działania. Zabierałam się za to od dawna, ale jakoś miałam wewnętrzny opór przed takim oficjalnym opublikowaniu cen BARFa.
W każdym razie na stronie już dodałam potrzebne informacje. A tutaj udało mi się dodać arkusz Excela, który oblicza orientacyjną porcję dobową (przy założeniu stałej ilości - 5 g białka/kmc/dobę i 73% wody.
Mam do Was ogromną prośbę!
Od roku przygotowuję jedzonko BARF indywidualnie dopasowane do potrzeb kociaków. Sprawia mi to ogromną radość i chciałabym zająć się tym zawodowo.
Mam szansę uzyskać dofinansowanie na zakup odpowiedniego sprzętu i dzięki tej ankiecie chciałabym lepiej poznać Wasze potrzeby i oczekiwania od zamawianego BARFa.
Będę również ogromnie wdzięczna za jakiekolwiek wolne wypowiedzi na temat (również te odradzające/przestrzegające). Jeśli jest coś czego byście oczekiwali od zamawianego BARFa a nie uwzględniłam tego w ankiecie to śmiało piszcie (czy to na końcu ankiety, gdzie zostawiłam na to miejsce, czy to tu na forum, czy w prywatnej wiadomości/maila: CATcatering.BARF@gmail.com /whatsApp)
Mam odpowiednie podstawy naukowe (posiadam tytuł dr nauk biologicznych), wiedzę dotyczącą prawidłowego przygotowania BARFa oraz jego indywidualnego dostosowania względem potrzeb danego kociaka, doświadczenie w tym wszystkim oraz ogromną pasję, która sprawia że wszystko to ma dla mnie sens
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum