Barfuje od: 12.2015
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 6 razy Dołączyła: 31 Mar 2015 Posty: 365
Wysłany: 2017-01-14, 22:13 Re: Neela
śliczna i piękny kolor sierścii/włosa ma Nela.
Harida5a napisał/a:
smak truskawek do którego upodabniam te „psiury” z supermarktu, porównuję właśnie do
wzorca który pamiętam z dziecięcych lat… i nic już nie smakuje; tak wtedy… :D
ja tak mam z pomidorami
Basiek
Barfuje od: 2014
Udział BARFa: 50-75% Pomogła: 4 razy Wiek: 59 Dołączyła: 14 Cze 2016 Posty: 421 Skąd: Konin
Wysłany: 2017-01-14, 22:42
Witamy na Forum. Jaka fajna "przytulaśna" koteczka. Zazdroszczę Ci takiej obejmującej koteczki, ale ja "kobitka" jestem .
Cudna kicia
Ona ma w naturze takie zielone ślepka czy to tak na zdjęciu tylko wyszło ?
ooo, bardzo dziękuję za miłe słowo :)
prawda jest taka że te jej ślepka były niebieskawe stąd też jej imię "Neela" - z sanskrytu "szafirowy niebieski"... jednak ostatnimi czasy przybrały jakby zielonkawego koloru
_________________ 'Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source'
'The starry skies above me and the moral law inside me'
piękna kotka, oczy ma jak na tonkijskiego przystało w kolorze aqua tak jak na pewno jej rodzice
p.s. zdjęcia możesz wrzucać po kilka do jednego postu, razem. Nie ma potrzeby tworzyć nowe posty dla każdego zdjęcia z osobna.
ok, ok - sorry
załączam zdjęcie MAMY; (moja Neela gdzieś tam jest do niej przyssana)
...się czasami tak głośno zastanawiam; czy nie sprawić jej takiego małego czekoladowego braciszka albo siostrzyczki... nawiasem; pluję sobie w brodę że tak bezmyślnie ją wysterylizowałem.
_________________ 'Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source'
'The starry skies above me and the moral law inside me'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum