Trafiłam tu zupełnie przez przypadek czytając inny wątek, i muszę się przyznać, też brałam za pewnik te bzdury z zakwaszeniem organizmu, łączenie z wpływem kwaśnego środowiska na rozwój raka i candidy. Wypowiedź Dagnes trochę mnie wytrąciła z moich dotychczasowych wierzeń, więc zaraz pobiegłam zobaczyć, co na ten temat pisze autorka moim zdaniem jedynego i póki co najbardziej wiarygodnego polskiego źródła wiedzy o żywieniu człowieka i przyczynach chorób cywilizacyjnych. I okazuje się, że myśli to samo. Jakby ktoś chciał poczytać - zapraszam. Jej wypowiedź uzupełnia trochę to co powiedziała Dagnes:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum