Meghan (mph)
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2014-12-20, 14:11 Dzień dobry wieczór
Cześć, nazywam się Magda i będę na tym forum reprezentować dwie piękne abisynki: dzikoumaszczoną Szmulkę i niebieską Electrę.
Już nawet nie pamiętam jak na to forum trafiłam, grzebiąc w odmętach internetu od linka do linka i jakoś tak samo wyszło. Na początku tylko czytałam, ale na zdecydowany krok w stronę BARFa nie byłam gotowa.
Tak naprawdę to moje koty zadecydowały, że to już ten moment - wypięły się suche, tak z dnia na dzień, nie będą jadły i już. Najpierw był smutek, że już nie będzie tak tanio jak na bobkach, ale potem mnie tknęło, że może to znak, że już czas. Znalazłam forum jeszcze raz, tym razem świadomie, i zaczynamy.
Barfuje od: 12/2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 5 razy Wiek: 60 Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1069 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-12-22, 19:56
Tak mi się właśnie wydawało, że ta niebieska piękność jest od Beaty
_________________ Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Meghan (mph)
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2014-12-22, 20:03
Nie nie, pomyłka, od Beaty jest ruda :) Ale Beata maczała też palce w dotarciu do mnie Electry, ona skontaktowała mnie z hodowczynią i pomogła we wszystkich formalnościach z transportem włącznie. Za co zresztą jestem jej nieustająco wdzięczna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum