Wysłany: 2014-10-15, 19:27 Trzy spanielkowe dziewczyny rozpoczynają barfowanie
Cześć Wszystkim, jak w tytule- trzy dziewczynki ładnie proszą o przyjęcie do Barfnego Świata Dziewczęta w składzie: Liczi- pomarańczowa dziewczynka cocker spaniel angielski 10 miesięcy, Kropcia- podpalana dziewczynka cocker spaniel angielski 2 lata oraz Zoja- złota dziewczynka w typie tej rasy 2 lata. Babiniec dotychczas karmiony był mieszanie, tzn. rano sucha karma, wieczorem surowe mięso z płatkami owsianymi lub ryżem i warzywami. Plus oczywiście żebractwo przy stole Teraz dojrzałam do ostatecznego wywalenia chrupów ze względu na duże qpska Barfowanie rozpoczynamy od jutra od żołądków jagnięcych
Jak opanuję poruszanie się po forum to na pewno Nie wspomniałam o sierściuchach a są dwa: trikolorka Frytka- 11 lat i rudziak Julian- 9 lat. Oba koty to wychodzące dachowce kastraty oczywiście, chrupkowe. Myślę intensywnie nad barfem i dla nich ale są problemy natury technicznej, mianowicie koty przychodzą kiedy chcą, raz dziennie albo raz na kilka dni Dlatego sucha karma czeka na nich na zadaszonym tarasie. Kocur czasem spędzi noc w domu choć rzadko, robiłam próby, mięsko lubi. Nawet bardzo kiedyś pożarł na raz 40 dag surowej wątróbki. Oczywiście bez pozwolenia Tutaj może jakoś nam się uda choć raz dziennie surowiznę podać ale kotka mówi zdecydowanie NIE
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2014-10-16, 10:29
Liczka zazdrości Fince żarełka a Finka Liczi towarzystwa dwóch kumpelek
Mam nadzieję, że niebawem będę miała okazję obejrzeć efekty Waszego BARFowania na żywo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum