Wysłany: 2014-09-23, 15:14 Witam się i przedstawiam moje dzieci-Filona i Fabiolę.
Hej,
Właśnie zostałam wygoniona na powitalnię, więc czym prędzej rehabilituję się i przedstawiam.
Mam na imię Monika i mieszkam w Krakowie.
Na co dzień mieszka ze mną uroczy ragdollinek Filon, który to straszy mnie ostatnio podwyższoną creą. 18.09 skończył roczek, jego umaszczenie to rag d 21. Od kwietnia sobie barfujemy, nie było problemu z przestawieniem go z suchego. Wcina aż miło. Z charakteru to chodząca łagodność-on nie wie, co to gryzienie i drapanie. Raz, w akcie desperacji u piiiii %^$%& weta darł się i próbował uciekać, ale bez agresji. To chodzący ciaptuszek, który potrafi dopominać się o spacer niczym pies. Wystarczy, że wyciągnę szelki, a on już chrumka jak prosiaczek ze szczęścia.
Za dwa tygodnie zamieszka z nami jego przyrodnia siostra po tej samej mamie-Fabiola. Mała będzie niebieską szylkretką mitted. Zdjęcia z hodowli:
Strasznie, okropnie, paskudnie nieładne te koty...
PS. Ktoś musi tu robić za czarny charakter... Inaczej cukrzyca i słodycz do porzygania...
PPS. Jakby ktoś jednak nie ogarniał mojego poczucia humoru, to uświadamiam: kotałki prześlicznościowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum