Barfuje od: 2008
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 23 razy Dołączyła: 13 Wrz 2011 Posty: 4844
Wysłany: 2014-08-02, 20:40 Pomóżcie znaleźć na Forum (samopomoc Użytkowników)
Nie potrafisz znaleźć interesującej Cię informacji na Forum? Pomimo przeczytania instrukcji, jak obsługiwać forumową wyszukiwarkę nie udaje Ci się dotrzeć do miejsca, którego poszukujesz? To jest wątek dla Ciebie.
Każdy Użytkownik może tutaj zadać innym Użytkownikom pytanie o to, gdzie na Forum znajduje się coś, czego szuka lub czy w ogóle się znajduje.
Jeśli znasz odpowiedź na zadane tu pytanie, pomóż innym .
_________________ Aby dotrzeć do źródła, musisz iść pod prąd
Barfuje od: 01.11.2012
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 7 razy Dołączyła: 06 Lis 2012 Posty: 1419 Skąd: LUBLIN
Wysłany: 2014-12-18, 22:36
z zapachem sznurka ? takiego tematu sobie nie przypominam. jest na forum coś o tym jaki kupić i jak mierzyć czyli ile potrzeba do owinięcia palika. Sojuz gdzieś kiedyś wzór podawał jak wyliczyć ile sznurka na jaki palik. Ale na temat zapachu sznurka sizalowego chyba nikt nic nie pisał.
Barfuje od: 01.11.2012
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 7 razy Dołączyła: 06 Lis 2012 Posty: 1419 Skąd: LUBLIN
Wysłany: 2014-12-18, 22:57
nie wiem o co dokładnie chcesz zapytać ale jeśli ma to coś wspólnego z drapakiem to najlepiej jak się podłączysz pod już istniejący wątek, o ten: http://www.barfnyswiat.or...ighlight=#14955
a jak Twój problem dotyczy trochę czego innego to załóż własny w tym samym dziale co tamten o drapakach jest czyli:
BARFny Świat Strona Główna » Nie samym BARFem żyjemy... » Off Topic nieBARFny
jak się okaże że problem jest jakiś bardziej złożony i np. związany z jakąś kocią chorobą a nie sznurkiem samym w sobie to go moderatorzy przeniosą w bardziej odpowiednie miejsce.
doradora
Barfuje od: 09.2014
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 4 razy Dołączyła: 09 Cze 2014 Posty: 1593 Skąd: Gliwice
Wysłany: 2015-01-08, 16:41
widziałam wątek na temat gubienia sierści po przejściu na barf, ale teraz nie potrafię zlokalizować
proszę o pomoc
_________________ Naturalne stało się sztuczne, a prawdę uznano za kłamstwo.
doradora
Barfuje od: 09.2014
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 4 razy Dołączyła: 09 Cze 2014 Posty: 1593 Skąd: Gliwice
Wysłany: 2015-01-08, 20:23
dziękuję najmocniej
Verano [Usunięty]
Wysłany: 2015-01-15, 01:38
Czy istnieje na forum jakiś "zintegrowny" wątek czosnkowy? Szukam i szukam, i nie bardzo mi to wychodzi Sporo na temat czosnku jest w wątku pchły i kleszcze, ale to nie do końca mnie satysfakcjonuje. Jeżeli było opracowanie na temat czosnku w diecie psiej to bardzo proszę o wskazanie .
Na forum jest ktoś, kto ma kota, który był mega alergikiem uczulonym niemal na wszystko. Po przestawieniu na mięso alergie zaczęły ustępować. Nijak nie pamiętam kto to, jak kot ma na imię, nie wiem też jak to znaleźć. Może ktoś kojarzy? Już któryś raz mnie to gnębi (szlag mnie trafia jak weci polecają rc na alergie...), ten przykład jest idealny.
_________________ Ze mną Brzeskie Koty Mięsożerne: Mefisto, Mia, Manga, Bambo, Nyks, Hades i Gizmo. [*] Maura [*][*Mocca[*]
Tymczaski: Krówka, Odra i Bruno.
Fundacja Brzeskie Koty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum