Witam
No tak faktycznie trochę nieuprzejme to z mojej strony, ale to wszystko przez brak czasu:(
To teraz małe intro o mnie. Jestem z Warszawyz Mokotowa, jestem mamą dwójki urwisów i mamy też duzo psów. Dwie sunie :najmłodza jest Fiona Bulterierkę i Amstafka Hera, mamy jeszcze 2 owczarki środkowoazjatycie na wsi pod warszawą. Najmłodszą sunie karmie od początku surowym mięskiem a reszte też już przerzucamy na barfa i psy w tej chwili sa tak przeżarte że juz nawet jak im sie daje surowe mięso to zakopuja albo zostawiają. Mam dojsice do dorego miesa z ubojni ale ponieważ jest to daleko i ktos musi mi dowieść do wawy to sa duże koszty dla mnie samej dlatego szukałam kogoś kto byłbty zainteresowaniem brania ze mna np. raz na tydzień jakiejś partii mięsa:)
Pozsdrawiam
Kasia
Pomogła: 18 razy Dołączyła: 29 Gru 2011 Posty: 3447
Wysłany: 2014-02-18, 14:34
Od razu lepiej
Witamy Cię na BARFnym i czekamy na kolejne fotki zwierzaków...
Pokaż...pomimo braku czasu swoje stado, bo jest tego trochę i jest co oglądać...
Tu jest Powitalnia, a tematy mięsne załatwisz
http://www.barfnyswiat.org/viewforum.php?f=19
Ładna sunia. Ile ona ma? Wygląda na bardzo młodziutką....
Daj się nam trochę poznać (pisz tutaj i w innych tematach) to łatwiej znajdziesz kogoś chętnego żeby z tobą zamawiał mięsko.
Witam
Sunia ma w tej chwili 6 miesięcy i uszy juz jej stoja i waży z 23 kg także taka kluska jest ale w tej chwili juz tak ma że jak jest najedzona to zostawia miske bo wczesniej to ile bym nie dała to zjadała.
Barfuje od: 2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 1 raz Dołączyła: 19 Kwi 2012 Posty: 542 Skąd: warszawa
Wysłany: 2014-02-19, 18:26
Na tym drugim zdjęciu wygląda na mini bulkę. Śliczności
Z przestawieniem azjatów nie powinnaś mieć problemów- to bardzo pierwotna rasa i wielu hodowców nie bawi się nawet w rozmrażanie tylko rzuca psom bryły mrożonek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum