Barfuje od: 01.2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 9 razy Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1100 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2011-09-22, 07:53
To może na razie umieść samego linka z opisem. To pozwoli wypozycjonować stronę w googlu. Banerki mniej.
_________________ Kalkulator barfnyswiat.org - czy to koci czy psi - nie zwalnia z myślenia, jest to tylko maszynka pomocnicza. Pamiętajcie o tym :) Masz jakieś pytanie - pytaj na forum barfnyswiat.org
banerek jest podlinkowany wiec tez pozycjonuje...
dodalam sam link...
ale trosszke mizernie wyglada wsrod pozostalych...
http://www.ferretta.pl/kontakt/linki/
zanim posta napisalam zrobila... jak ktos chce to wysle na email...
Banerek wysłałam już na maila do dagnes, ale zrobiłam go teraz na szybko po prostu kadrując obrazek z góry strony, więc raczej nie ma on standardowych wymiarów banerowych, bo ich po prostu nie znam i muszę poszukać, chyba że ktoś je zna i chce je napisać pod moim postem zanim sama znajdę u dr googla
EDIT: dobra chyba znalazłam, w każdym razie na stronie http://www.ferretta.pl/kontakt/linki/ te banerki są o wymiarach 200 x 50 pikseli i tak poprawiłam nasz
_________________ Mam kota na gorącym dachu mojej głowy...
Barfuje od: 2008
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 23 razy Dołączyła: 13 Wrz 2011 Posty: 4844
Wysłany: 2011-09-22, 21:21
Banerek jest "na taśmie produkcyjnej" i jutro powinien być gotowy .
Być może będzie kilka wersji, w kilku rozmiarach. Wrzucę tu do pobrania najszybciej jak się da.
_________________ Aby dotrzeć do źródła, musisz iść pod prąd
Kochani, siedzę nad tym "banerkiem" i szukam zdjęć zwierzaków w necie, bo wstępnie ustaliłyśmy z dagnes, że powinien być żywy, i chwytliwy, że wcale nie musi być dokładnie taki jak obrazek na górze forum, ale że właśnie fajniej będzie jak będzie z fotkami zwierzaków. No więc szukam zdjęć w necie, ale pomyślałam też, że żeby nie było przypału, to może lepiej, żeby to były zdjęcia naszych zwierzaków. Może udało Wam się zrobić zdjęcie uśmiechniętego pyszczka, albo takiego pyszczka, który się oblizuje ze smakiem?
Edit: pozwoliłam sobie założyć wątek w Hyde Parku, żeby zdjęcia wrzucać tam, jeśli ktoś zechce się nimi podzielić. A to po to aby nie robić niepotrzebnego bałaganu i tu wrzucić już gotowy banerek
_________________ Mam kota na gorącym dachu mojej głowy...
Barfuje od: 2008
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 23 razy Dołączyła: 13 Wrz 2011 Posty: 4844
Wysłany: 2011-09-23, 10:31
A ja mam w związku z tym propozycję, żeby zrobić teraz tymczasowy banerek z tym obrazkiem, który mamy, nieco przerobionym, bo komponowanie "banerka właściwego" może troszkę potrwać z tego co widzę. A tak - będzie na już do wstawiania w podpisy na innych forach i stronkach forumowiczów, potem się podmieni.
_________________ Aby dotrzeć do źródła, musisz iść pod prąd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum