Ja polecam kości cielęce w Selgrosie akurat kupuję w Bytomiu, trzeba zadzwonić i zamówić sobie imiennie bo jak je na sklep wystawia to znikają jak świeże bułeczki, mają tez serca gesie mrożone po 10 zł kg. Wołowe takie 2 gatunku ściepy po 14 zł.
Witam ostatnio wyniuchałem fajną ubojnię indyków. Zadzwoniłem i ciekawe maja ceny.
Szyja indycza po 4 zł
Lotka 3zł
Takie jakieś specjalnie dla psów odpadki po 2 zł.
To propozycja dla osób raczej ze ślaska. Bo chyba nie wysyłają.
Wydaje mi się ze taniej wychodzi od mieszanek zamrożonych w których nie wiadomo ile czego jest.
oto link:
http://www.indyk-slask.pl/
Mięso wołowe kl. II zmielone z sercem 5,46/kg
Można też nie mielić serc, cena ta sama.
Mielone podroby wołowe 2 zł.kg
Korony serc wołowych 1,40/kg
Tchawice - całe, 2,50/sztuka
Własnie moja psica zeżarła pierwszy posiłek tego miesiwa.
Mieso dobrej jakości pakowane po 0.5 i 1kg cena rewelacyjna kupiłem 30 kg zapłaciłem 103 zł!!!
Bigiel dzieki za namiary na te firmę nawet nie wiedziałem ze pół godziny drogi ode mnie maja takie żarcie
A te mielone podroby to miks nie wiadomo czego i w jakich proporcjach? Czy można kupić podroby w całości?
Strona mi się niestety nie wyświetla mam komunikat, że nie znaleziono, ale może opłacałoby się przejechać, z Krakowa nie mam jakoś koszmarnie daleko.
Ale nie wiadomo dokładnie ile czego w nich jest? (w tych mieszankach)
Chętnie kupiłabym podroby w całości, bo tak to nie wiadomo jak to dawkować.
Spróbuję tam zadzwonić jutro A drób też tam mają?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum