A czy będzie praktykowane coś takiego jak wymiana banerami? Pytam ponieważ jestem administratorką pewnego forum o psiej tematyce i taka wymiana zawsze przynosi obopólne korzyści
Gajnie wam wyszlo ale podpinam sie pod wypowiedz wyzej , troche za duzy ;( dlatego pożyczam starszy mniejszy i wrzucam u siebie na innym forum ;) Doloze malutka cegielke do rozpowszechnienia tego forum ;)
_________________ Tysiące lat temu czczono koty jako bogów. One nigdy o tym nie zapomniały.
na razie nie obiecuję, tylko pytam. Jakie konkretnie wymiary banera byłyby dla Was odpowiednie?
I czy reszta osób, która nie zabrała głosu, nie ma nic do powiedzenia, czy też nie podoba im się efekt finalny, ale nie chcą mi sprawić przykrości, więc się nie wypowiadają? Jeśli to drugie, to bez obaw, jestem otwarta na konstruktywną krytykę i chętnie wysłucham wszelkich uwag
_________________ Mam kota na gorącym dachu mojej głowy...
Hehe, gerdo, z tego co ja wiem, to BARF zaczął się jednak od psów , I choć ubóstwiam koty nie możemy tu wywyższać żadnego gatunku.
Dla tych, którzy woleliby, żeby baner był "trochę mniejszy" - sprecyzujmy co to znaczy. To na początek czy ten, który jest: jest za długi czy za wysoki, czy jedno i drugie?
_________________ Mam kota na gorącym dachu mojej głowy...
Barfuje od: 2009
Udział BARFa: 75-90%
Wysłany: 2011-11-29, 12:11
hipoteza napisał/a:
Dla tych, którzy woleliby, żeby baner był "trochę mniejszy" - sprecyzujmy co to znaczy. To na początek czy ten, który jest: jest za długi czy za wysoki, czy jedno i drugie?
Jak dla mnie przede wszystkim krótszy wysokość jest idealna
edit: z tych poprzednich na długość brałam najmniejszy, ale faktycznie jak pisze _Jadis_ nie wiem czy tam da się tak przerobić, żeby było dalej ładnie i czytelnie najwyzej zostane przy nie migajacym
Barfuje od: 2008
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 23 razy Dołączyła: 13 Wrz 2011 Posty: 4844
Wysłany: 2011-12-11, 19:50
Na razie zdecydowałyśmy z hipotezą, że wstawimy nowy banerek tylko w takich wymiarach jak został pierwotnie zrobiony. Próby zmniejszenia go zaskutkowały małą jego czytelnością - trudno dojrzeć, że mordki zwierzaków są oblizywane, a dłonie z mięsem przekształcają się w jakąś dziwną masę niewiadomoczego. W związku z tym, kto może niech wstawi banerek w takich rozmiarach, a kto nie może ma nadal do dyspozycji dotychczasowe, "stare" banery w 4 rozmiarach. Być może w przyszłości zrobimy jeszcze jeden lub dwa banery flashowe (krótszy i węższy), ale będzie to wymagało nowego projektu.
Kody nowego banera można oczywiście pobrać z naszej strony banerkowej :
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum