Jara
Barfuje od: 06.2013
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2013-07-17, 21:15 Chrząstki
Dziewczyny robiące zamówienie na drób przypomniały mi o tym, że u siebie mam mięsny gdzie są chrząstki indycze z kawałkami mięsa. Zastanawiam się jednak pod co je podciągnąć?
Pod mięso?
No włąśnie kupiłam bo nazywać to sie nazywa chrzastki ale samych chrzastek to tam prawie nie ma , za to trafilam takie ,ze jest bardzo duzo mieska. Same chrzastki moge wywalic jesli to nic pozytecznego, bez problemu da sie to wyciac.
_________________ Tysiące lat temu czczono koty jako bogów. One nigdy o tym nie zapomniały.
Sihaya, moje radza sobie z kośćmi - to taka chrzastka dla nich to pryszcz. Ale nie o to chodzi.
Abstrachujac na razie od mojego wczesniejszego pytania.
Na tym forum czesto w przypadku watpliwosci pojawia sie argument "co zrobiloby zwierze, zyjace dziko, na wolnosci". Jakos nie bardzo widze takiego psa czy kota odgryzajacego od kosci chrzastke i wyrzucajacego , bo to nic mu nie daje. Jedza, zyja, maja sie dobrze. A barf zdaje sie ma byc jak najnaturalniejszy i jak nabardziej roznorodny. W przyrodzie nie zawsze zwierze zajada tylko poledwice czy najlepsze podroby. Wiec jak to odniesc w tej sytuacji? To juz tak czysto z ciekawosci pytam.
_________________ Tysiące lat temu czczono koty jako bogów. One nigdy o tym nie zapomniały.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum