Witam wszystkich serdecznie :)
Nazywam się Magda, mam 22 lata i mieszkam we Wrocławiu. Od niedawna moim nowym towarzyszem życiowym jest niespełna 3-miesięczny chart perski saluki, Kabiś :)
Zarejestrowałam się na forum, bo jak wszyscy tutaj nie jestem zwolenniczką karmienia psa tylko i wyłącznie suchą karmą. Pies to pies, mięcho najlepsze :) Chciałabym jednak podejść do sprawy z głową, żeby mojemu maluchowi niczego nie brakowało. Założę dla jego sprawy osobny temat, liczę na pomoc doświadczonych barfiarzy :)
Barfuje od: 11.2008
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Cze 2012 Posty: 356 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-03-07, 13:42
Witaj mrudnicka! Cieszę się, że się tu zarejestrowaliście z Kabisiem. Mam nadzieję, że będzie jadł mięsko chętnie, no i urośnie na zdrowego, pięknego (i szybkiego) saluka! (no i że będziemy się spotykać na coursingach ).
Witaj mrudnicka! Cieszę się, że się tu zarejestrowaliście z Kabisiem. Mam nadzieję, że będzie jadł mięsko chętnie, no i urośnie na zdrowego, pięknego (i szybkiego) saluka! (no i że będziemy się spotykać na coursingach ).
Tak, w końcu miałam chwilę na rejestrację :) Mały mięsko je najchętniej, co bardzo mnie cieszy :) Choć dzisiejsze spotkanie z szyją indyczą - po doświadczeniach przyjaciółki mającej łakomego mopsa - gdyby nie moja baczna uwaga mogłoby się zakończyć niefajnie :P Chrupał aż miło, lecz w końcu uznał - po co się męczyć, przecież mogę połknąć w całości!! Eh, takie życie z małym harpaganem... :)
Sandra napisał/a:
Co za mordka i koźle nogi Tak naprawdę to na razie same nogi i mordka
Owszem, zgadzam się moja mama nazywa go "sareneczką" albo "źrebaczkiem"
Aniek napisał/a:
Eh, nie dość, że masz fajne psisko, to jeszcze w moich ukochanym Wrocławiu rezydujesz ZAZDROCHA!
Dziękuję :) zapraszamy w odwiedziny! Wrocław to i moje ukochane miasto. Kocham zresztą cały Dolny Śląsk :)
A żeby było w temacie, oto mały źrebaczek i jego pierwszy kawałek indyczej szyi :) mniam!! tylko mama musi jednak zawsze trzymać, bo samemu nie chce się ogryzać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum