devonshire Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Sty 2013 Posty: 12
Wysłany: 2013-01-16, 23:13 Czołem i (skromnym) wąsem!
Witam serdecznie BARFne towarzystwo,
Do forum dołączają dwa krakowskie Devony - kotka Oshi i kocur Raul. Oba mają po 11 miesięcy i o ile Oshi jest kotem prawie bezobsługowym to Raul ma półroczną średnią wizyt u weterynarza na poziomie 7 na miesiąc. Jak to mówi staropolskie porzekadło "Jak trwoga to do BARFologa".
Szczegóły problemów opiszę na forum, będę też potrzebował Waszych porad i doświadczeń, a tymczasem prezentuję kocie towarzystwo
Pomogła: 18 razy Dołączyła: 29 Gru 2011 Posty: 3447
Wysłany: 2013-01-17, 00:37
Witajcie na pokładzie BARFnego Świata
Film fantastyczny. Oshi cudowna.
Raul na pierwszej fotce ma tak smutną mordkę
devonshire napisał/a:
Jak to mówi staropolskie porzekadło "Jak trwoga to do BARFologa".
Słyszę pierwszy raz i jeśli jesteś autorem, to należą się słowa uznania i przynajmniej medal wykrojony z ziemniaka
Pozwolisz, że od teraz będę używać.
Zapoznaj się z naszymi działami i tematyką i pisz, a na pewno nie zostaniesz bez pomocy i wsparcia.
Barfuje od: 14.04.2012
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 2 razy Wiek: 65 Dołączyła: 09 Kwi 2012 Posty: 211 Skąd: Kraków
Wysłany: 2013-01-17, 14:49
Rewelacyjne podsufitowe i naścienne trasy dla kotów!
Możesz dać fotki? Planuję zaprojektować coś w tym guście i potrzebuję pomysłu i porad technicznych, mógłby to być znakomity pomysł na nowy wątek
devonshire Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Sty 2013 Posty: 12
Wysłany: 2013-01-17, 17:54
Witajcie,
devonshire napisał/a:
Jak to mówi staropolskie porzekadło "Jak trwoga to do BARFologa".
Słyszę pierwszy raz i jeśli jesteś autorem, to należą się słowa uznania i przynajmniej medal wykrojony z ziemniaka
Tak to moje, na wręczenie (zjedzenie?) medalu możemy się umówić jak Raul ozdrowieje:)
Cieszę się, że filmik się spodobał.
Annazoo, ja to pierwszy nie pierwsza:)
Po wieczorowej kawie wrzucę do tematu to co u mnie po ścinach wisi.
Pozdrawiam Krakowianina! Fajny filmik. Jestem nowy na forum, cieszę się że jest tutaj tyle wątków odnoście kociej diety. Skarbnica informacji o zdrowiu kociaka.
malgos
Barfuje od: 2013
Udział BARFa: do 25%
Wysłany: 2013-02-20, 13:04
O razu widać że to drapieżnik, i te dźwięki jakie wydaje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum