Udział BARFa: 25-50%
Wysłany: 2024-01-28, 09:31
Pieszczoch, sanofor pomógł, daję mu rano przed posiłkiem, poza tym dodałam mu activfibre do mieszanek na próbę, kot je i nie ma zaparć
Refluks całkowicie nie ustąpił ale nastąpiła znacząca poprawa, nie ma ulewania.
Kochani poszukuję na PILNIE zaufanego dietetyka, który ułoży dla Krysi BARF, oczywiście odpłatnie.
Nie jestem w stanie fizycznie i psychicznie sama tego ogarnąć, ostatnio dużo przykrych rzeczy mnie spotkało i jestem zaorana ;(
Mamy teraz problem z krwią w kale od ponad m-ca, zapalenie jelit w USG, wyskoczyły lipaza trzustkowa, mocznik i kreatynina. Jest kotkiem chorym również na nadczynność tarczycy, wysokie ciśnienie i stawy. Proszę o polecajki.
Barfuje od: lipiec 2014
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 1 raz Wiek: 37 Dołączyła: 28 Lut 2014 Posty: 464 Skąd: Włocławek
Wysłany: 2024-06-04, 14:55
Polecano mi https://surowekotki.pl/konsultacje/, ale nie korzystałam jeszcze. Z tego, co publikowane jest na insta, zdają się faktycznie spoko ogarniać.
_________________ Kalkulator barfnyswiat.org - czy to koci czy psi - nie zwalnia z myślenia, jest to tylko maszynka pomocnicza. Pamiętajcie o tym :) Masz jakieś pytanie - pytaj na forum barfnyswiat.org
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum