Barfuje od: 12/2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 5 razy Wiek: 60 Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1069 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2024-02-04, 23:36
Na naszym forum, wiadomość pozostaje w folderze "do wysłania" do momentu przeczytania jej przez adresata. Jak Hebe ją przeczyta, wiadomość wpadnie do folderu "wysłane".
_________________ Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
apple Pomogła: 2 razy Dołączyła: 24 Lip 2013 Posty: 438 Skąd: warszawa
Wysłany: 2024-03-04, 22:42
Od zawsze mam problem i to tylko na Forum BŚ, że podczas pisania postu zlepiająmi się ze sobą wyrazy.
Czy to tylko u mnie taki problem występuje, czy ktoś też z tym sięboryka ?
o właśnie, tak jak wyżej na końcu, specjalnie zostawiłam, nie poprawiam.
Barfuje od: 01.2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 9 razy Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1100 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2024-03-05, 08:00
apple, hmm - ja mam podobnie, ale tylko na Instagramie jak otwieram przez przeglądarkę. Próbowałaś na innych przeglądarkach albo urządzeniach (komputer vs telefon)? Możesz jeszcze próbować przez tryb prywatny przeglądarki. Daj znać, bo jestem bardzo ciekawa.
_________________ Kalkulator barfnyswiat.org - czy to koci czy psi - nie zwalnia z myślenia, jest to tylko maszynka pomocnicza. Pamiętajcie o tym :) Masz jakieś pytanie - pytaj na forum barfnyswiat.org
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum