Barfuje od: 01.2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 9 razy Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1100 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2020-04-22, 07:40
Zgadza się :) I ja właśnie idę czytać :D
_________________ Kalkulator barfnyswiat.org - czy to koci czy psi - nie zwalnia z myślenia, jest to tylko maszynka pomocnicza. Pamiętajcie o tym :) Masz jakieś pytanie - pytaj na forum barfnyswiat.org
Barfuje od: 08.2015
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 3 razy Dołączyła: 14 Lip 2015 Posty: 680
Wysłany: 2020-04-23, 17:50
cote, do cytowania selektywnego jest specjalny przycisk Najpierw zaznacza się fragment, który chce się zacytować, a następnie naciska przycisk z cudzysłowem (obok przycisku cytuj). Myślę, że tak jest wygodniej.
Sierra
Barfuje od: 01.12.2018
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 12 razy Dołączyła: 04 Gru 2018 Posty: 778
Wysłany: 2020-04-23, 19:48
Dragana napisał/a:
cote, do cytowania selektywnego jest specjalny przycisk Najpierw zaznacza się fragment, który chce się zacytować, a następnie naciska przycisk z cudzysłowem (obok przycisku cytuj). Myślę, że tak jest wygodniej.
Hej, napisałam PW do Hebe w sprawie kalkulatora, ale wiadomość ciągle mam w "Do wysłania" a nie w "Wysłane". Nie wiem, czy wiadomość w ogóle dotarła... Ktoś pomoże? Chciałabym już działać z liczeniem.
Drugi problem to wyszukiwarka, która jakimś cudem nie działa. Ładuje się w nieskończoność i ostatecznie nie dostaję wyniku przez co nie mogę wyszukać odpowiedzi na moje pytania
Sierra
Barfuje od: 01.12.2018
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 12 razy Dołączyła: 04 Gru 2018 Posty: 778
Wysłany: 2020-07-27, 08:03
"Do wysłania" oznacza, że Hebe nie przeczytała jeszcze wiadomości. Jak ją przeczyta wiadomość automatycznie przeniesie się do folderu "wysłane".
Z wyszukiarką nie pomogę. Właśnie sprawdziłam i mi działa bez problemu.
Mam pytanie. Jestem tu nowa. Wysłałam dwie wiadomości prywatne w sprawie kalkulatora i wiszą on w mojej skrzynce „do wysłania”. Skrzynka „wysłane” jest pusta. Czy powodem są problemy techniczne? Czy ja czegoś nie kumam?
gpolomska Dziękuje za informacje. 😊 Już myślałam ze coś mi utknęło.
_________________ KN
apple Pomogła: 2 razy Dołączyła: 24 Lip 2013 Posty: 438 Skąd: warszawa
Wysłany: 2022-12-08, 17:19
Pierwsze podejście do logowania nieudane, bo pojawił siękomunikat:
"konto zablokowane z powodu wielu (?) nieudanych prób logowania"
???
Na szczęście było okienko "spróbuj później" i po kliknięciu mogłam sięzalogować.
Nie wiem, czy to jednorazowe (pierwszy raz "takie coś"mi się pojawiło),
mam nadzieję, że nie będzie siępowtarzać.
Hebe,
Witam, jestem nowa. Przygotowuję się do przestawienia moich kotów na barfa. To trochę potrwa bo mam 9 kotów(3 rasy) wiec będzie trudno. Mam nadzieje,że się uda. W jaki sposób skontaktować się z Hebe w sprawie kalkulatora? Dopiero co poznaje stronę barfny świat i jeszcze nie wiem jak się poruszać po tej stronie?
Justyna
Barfuje od: IX.2015
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 23 razy Dołączyła: 15 Mar 2015 Posty: 996 Skąd: Lublin
Wysłany: 2022-12-10, 11:31
Justyna Łuczak, witam Cię na forum. W sprawie kalkulatora napisz do Hebe prywatną wiadomość. Ale podpowiem przy tym, że zanim zaczniesz z niego korzystać w realu, poczytaj najpierw forum, zdobądź chociaż podstawową wiedzę w temacie żywienia BARF-em, bo BARF to bardzo dobry, zdrowy model żywienia pod warunkiem, że robi się go z głową, mając podstawy merytoryczne. Bardzo zachęcam do barfowania, ale i do nauki
aina Pomogła: 2 razy Dołączyła: 13 Paź 2016 Posty: 339
Wysłany: 2023-11-04, 00:59
dzień dobry
więcej niż dobę temu , wpisałam coś w " Za Tęczowym Mostem " pod nowym tematem " Łajka " , ale na stronie głównej widnieje biedna Kruszynka , i nie wiem dlaczego ?
Barfuje od: 01.2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 9 razy Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1100 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2023-11-04, 10:54
aina, nie mam pojęcia co się zadziało. Nie jestem adminem ani moderatorem tych wątków, ale zgłosiłam, żeby wydzielić temat :)
_________________ Kalkulator barfnyswiat.org - czy to koci czy psi - nie zwalnia z myślenia, jest to tylko maszynka pomocnicza. Pamiętajcie o tym :) Masz jakieś pytanie - pytaj na forum barfnyswiat.org
aina Pomogła: 2 razy Dołączyła: 13 Paź 2016 Posty: 339
Wysłany: 2023-11-06, 02:05
Dziękuję Hebe , mi chodziło o to , żeby biedna rosyjska Łajka zaistniała na stronie głównej w rocznicę swojej śmierci , no ale przecież co się z suczką stało , to się stało i tyle ( kawiatek dla Ciebie , już nie dla Łajki )
Dobry :) Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego moja wiadomość prywatna do Hebe wisi u mnie w folderze " do wysłania" ( a nie w wysłanych)? Pisałam w sprawie zakupu kalkulatora :)
Sorry za banalne pytanie ale ja z ery Dinozaurów :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum