Chcielibyśmy się przywitać z moimi dwoma chłopakami :)
Nasza kocia rodzina składa się z dwóch cudownych ragdolli. Skończyły w sierpniu 2 lata :)
Biszkopt i Silver uwielbiają się bawić, są zawsze ta gdzie ja i mąż i nie wiem już jak wyglądało życie bez nich.
Od początku, jeszcze zanim Ziomki się u nas pojawiły chciałam aby były na barfie, jednak tuż po kastracji (6 mcy) Biszkopt wraz z nami rozpoczął walkę o diagnozę skąd u niego luźna kupa i temat został odłożony w czasie.
Wyczerpaliśmy pomysły i zataczając koło trafiliśmy tu. Mam nadzieję, że wspólnie ogarniemy chłopaka :)
Dopiero raczkuję na forum i jeszcze nie wiem jak dodawać zdjęcia ale podsyłam link do ich fotek :)
Cześć, załóż konto np. na imgur i tam wrzucaj zdjęcia, potem link do zdjęcia z imgura pomiędzy [img] a [/img] i jest :) Imgur czy jakieś inne tinypic itp.
Tiamina
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 2 razy Dołączyła: 25 Sty 2022 Posty: 258 Skąd: Warszawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum