Barfuje od: IX.2015
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 23 razy Dołączyła: 15 Mar 2015 Posty: 996 Skąd: Lublin
Wysłany: 2022-10-05, 17:45
Afera aferą, mnie bardziej zastanowił fakt, w jaki sposób odbywa się badanie mięsa przed zwolnienem go do sklepów - proceder trwał kilka lat i nagle teraz jest podejrzenie, że mięso może być skażone. To jak takie mieso dostało sie na półki w sklepie - nikt do tej pory nie wykrył dioksyn czy innych szkodliwych związków?
Prawdopodobnie zorganizowanie akcji (dowodów) trochę trwało. Prawdopodobnie szło jako produkty uboczne i przetworzone, np produkcja karmy dla zwierząt. Prawdopodobnie oszukiwali wszyscy zaangażowani w zyski.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum