Nazywam się Wojtek, od tygodnia mieszka z nami kotek o imieniu Gumball. To 5-miesięczny Maine Coon, leń, nierób i obibok ;) Myślałem, że dołoży się do rachunków, ale chyba nic z tego :/ Jakoś tego gałgana trzeba wyżywić więc zabieram się za czytanie, a następnie barfowanie bo puszki pochłania w trybie ekspresowym ;)
Pieszczoch
Barfuje od: Od teraz
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 20 razy Dołączyła: 22 Gru 2016 Posty: 664 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2022-09-19, 13:38
Witajcie!
Na barfie, na pewno zaoszczędzisz parę grosików!
A na tym drugim zdjęciu jaki pracuś z niego!
A tak na poważnie,to calkiem przystojniacha z niego!
Tiamina
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 2 razy Dołączyła: 25 Sty 2022 Posty: 258 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2022-09-20, 15:06 Re: Dzień dobry :)
Cześć,
Fajnie. że też chcesz karmić swojego pięknisia Barfem.
Marduk napisał/a:
To 5-miesięczny Maine Coon, leń, nierób i obibok ;) Myślałem, że dołoży się do rachunków, ale chyba nic z tego :/ (...)
bo puszki pochłania w trybie ekspresowym ;)
Muszę stanąć w obronie Twojego kociaka. On wcale nie jest obibokiem. On Ci pomaga jedząc!!!
Pomyśl jakbyś zgrzytał zębami, gdybyś wywalał 200g puszki dziennie, bo książątko liznął by tylko świeżo otwarte jedzenie, a potem ostentacyjnie odszedł od miski nie powracając do niej
Muszę stanąć w obronie Twojego kociaka. On wcale nie jest obibokiem. On Ci pomaga jedząc!!!
Pomyśl jakbyś zgrzytał zębami, gdybyś wywalał 200g puszki dziennie, bo książątko liznął by tylko świeżo otwarte jedzenie, a potem ostentacyjnie odszedł od miski nie powracając do niej
Nie popatrzyłem na to w ten sposób ;) Dziękuję za zwrócenie uwagi, a ja tak mu opinię zszargałem! ;) Rekompensatą dla niego będzie lepsze żarcie :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum