UWAGA! To jest pseudo-post, reklama.
A co do samego opisu produktu na stronie - poziom: żal. Im dłużej się czyta tym większe zniesmaczenie
PS. Rzadko tu na forum się odzywam, ale bardzo wiele czytam i ogromnie cenię wiedzę tutaj zgromadzoną. Dlatego też nie mogłam pozwolić, aby takie śmieci się tu pojawiły bez odpowiedniego komentarza.
Pieszczoch
Barfuje od: Od teraz
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 20 razy Dołączyła: 22 Gru 2016 Posty: 664 Skąd: Gdańsk
Czy posiadacie wiedzę czy można stosować "tarczycę bajkalską" u kota? Chodzi właśnie o regenerację po operacji ortopedycznej. Jej właściwości wydają się być "w punkt" tego co potrzebne mojej kotce, ale nie wiem czy jest to bezpieczna roślina dla kota.
Udało mi się znaleźć preparat z przeznaczeniem dla psów i kotów, który zawiera w swoim składzie produkty przemiany tarczycy bajkalskiej (sam preparat mnie nie interesuje, tylko to, że jest to jakaś poszlaka, że można tarczycę bajkalską stosować u kotów)
aina Pomogła: 2 razy Dołączyła: 13 Paź 2016 Posty: 339
Wysłany: 2022-06-02, 01:52
pierwszy raz słyszę o tarczycy bajkalsiej . Jako produkt dla zwierząt domowych znalazłam Tarczycę bajkalską ekstrakt 10:1 tabletki Podkowa . Tabletka na 30 - 60 kg , więc kot jakby nie wiodący odbiorca
pierwszy raz słyszę o tarczycy bajkalsiej . Jako produkt dla zwierząt domowych znalazłam Tarczycę bajkalską ekstrakt 10:1 tabletki Podkowa . Tabletka na 30 - 60 kg , więc kot jakby nie wiodący odbiorca
Dzięki za ten trop! Wnioskuję, więc, że można kotu bezpiecznie podać taki ekstrakt.
Pieszczoch
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 20 razy Dołączyła: 22 Gru 2016 Posty: 664 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2022-08-25, 07:30
Podawałam mojemu Liskowi tarczycę bajkalską ok.5 lat temu,i bardzo króciutko,bo chyba ze trzy
lub 4 tygodnie.Tylko u nas ona była stosowana celem wzmocnienia systemu immunologicznego.
Pieszczoch
Wysłany: 2023-02-24, 14:31
Mieszanka ziołowa wspomagająca w chorobach zwyrodnieniowych stawów;
kora wierzby-20 g
liść melisy lekarskiej-10 g
ziele wrzosu-20 g
kwiat lipy-30 g
kwiat wiązówki błotnej-70 g
Wywar z łyżki ziół na szkl.wrzątku.
Podawać po 3 łyżki naparu 3 x dziennie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum