Czy ktoś może polecić któregoś z poniższych nefrologów z Wrocławia?:
Badania w gabinecie nefrologii wykonują:
dr hab. Piotr Sławuta, adiunkt,
dr Paweł Jonkisz, adiunkt,
dr Agnieszka Sikorska - Kopyłowicz, adiunkt
lek wet. Barbara Szczepankiewicz
Z uwagi na pogarszający się z dnia na dzień stan zdrowia mojej jamniczki potrzebuję namiary na lecznicę całodobową we Wrocławiu. Nigdy nie korzystałam z nocnej opieki weterynaryjnej, jednak muszę być na to przygotowana, bo nasz weterynarz prowadzący jest chwilowo niedostępny stacjonarnie.
Proszę, podpowiedzcie, gdzie w razie czego się udać??
Cześć, u mojej kotki Zosi zdiagnozowano torbielakogruczolaka (cystadenoma) w obrębie listw mlecznych. Całe szczęście jest to niezłośliwe i według wyników biopsji rokowania są dobre, ale lekarka poleciła nam skonsultować się z onkologiem (konkretnie z dr Hildebrandem), żeby się upewnić czy już trzeba się podjąć całkowitego wycięcia obu listw mlecznych.
I moje pytanie jest takie: czy w razie co mógłby ktoś polecić innych onkologów we Wrocławiu, gdyby okazało się, że ten lekarz jakoś nam nie podejdzie?
Pozdrawiam
Barfuje od: 01.2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 9 razy Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1100 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2021-07-14, 08:29
Sylwuszka, Hildebrand potrafi być specyficzny, ale to dobry specjalista (parę fundacyjnych kotów postawił na łapki). Ale podpytam w fundacjach, które znam czy nie znają jeszcze jakiegoś specjalisty, bo coś mi gdzieś dzwoni, że jest jeszcze ktoś we Wrocławiu
_________________ Kalkulator barfnyswiat.org - czy to koci czy psi - nie zwalnia z myślenia, jest to tylko maszynka pomocnicza. Pamiętajcie o tym :) Masz jakieś pytanie - pytaj na forum barfnyswiat.org
Hebe bardzo Ci dziękuję za odpowiedź i uspokojenie w kwestii tego doktora. Ma dużo negatywnych opinii w internecie, ale rozumiem że często może to wynikać po prostu z nerwów i ogólnie trudnej sytuacji jaką są ciężko chore koty czy psy.
Jeśli uda Ci się kogoś jeszcze znaleźć to będzie naprawdę super jak podrzucisz tutaj nazwisko
Barfuje od: 01.2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 9 razy Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1100 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2021-07-16, 05:59
Sylwuszka, koleżanka napisała, że jeździła ze swoim kotem do Groblic obok Siechnic do Vet Spec http://www.vetspec.pl
_________________ Kalkulator barfnyswiat.org - czy to koci czy psi - nie zwalnia z myślenia, jest to tylko maszynka pomocnicza. Pamiętajcie o tym :) Masz jakieś pytanie - pytaj na forum barfnyswiat.org
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum