Barfuje od: 2018
Udział BARFa: 90-100%
Wysłany: 2017-12-17, 17:28 Witam:)
Witam sie jako kolejna kocia mama :D
Probuje podejsc do tematu barfa juz od kiedy adoptowalam starsza kotke czyli 3 lata.
Podchodze teraz do tematu po raz kolejny, z 5 miesiecznym kociakiem dodatkowo, mam nadzieje jakos dam rade.
Poki co czytam ale nie bardzo kalkulator jeszcze ogarniam chociaz dostep mam.
mamy dwie kotki,
Betty, adoptowana 17 latka z problemami z nerkami oraz tarczyca aktualnie na felimazole, surowe lubi.
Mia, mała 5 miesieczna swiezo po sterylce, z surowego miesa jedynie podjada troche piseri z kurczaka
KaiKai
Barfuje od: 2015
Udział BARFa: 50-75% Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 20 Kwi 2015 Posty: 330 Skąd: Stegna
Wysłany: 2017-12-17, 19:43
Cześć Crayon
Ja podchodziłem do tematu dwa , albo trzy razy, z braku czasu używałem gotowych przepisów z easy barfem, a to wszystko okazuje się dużo prostsze. Owszem ogrom wiedzy jest ale to na potem , na razie wystarczą podstawy i znajomość suplementów do poprawnego tworzenia własnych przepisów w kalkulatorze.
17 letnia kotka- ładny wiek. Na forum na pewno ktoś Ci pomoże utworzyć mieszankę dla staruszki pod wyniki badań.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum