Moze tez wtrace swoje trzy grosze barfujemy doslownie od kilku tyg. Mielismy problem na poczatku z kupnemtaniego dobrego jakosciowo miesa, ale teraz nam sie udaje. Praktycznie zaopatrujemy sie w morissonie I costco. Co okolo 2 tyg w morisonie mozna kupic miesko ze swinki za 2.64f kg, serca baranie za 400g licza sobie f1.20 w promocji wolowinke tez co jakies 2 tyg mozna dostac za grosze i to co moj psiak kocha najbardziej kawalki ogonow byka z koscia tez mozna kupic za 2f jak sa w promocji. Maja rowniez cale uda z koscia od indyka 1.600kg za4.5f. Co do costco to kupijemy tam rybe pstraga bo wychodzi tonio i uda z kurczaka. Z mielonek kupionych w pet at home korzystam sporadycznie dla urozmaicenia. W morisonie kupijemy wieksza ilosc jak jest promocja i dzielimy na porcje I mrozimy. Dzisiaj wlasnie bede jechal po serca bo zazwyczaj w srode sa w promocji kupie ze 3 opakowania I starczy psiakowi na 2 tyg.
Barfuje od: 25.07.12
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 11 razy Dołączyła: 01 Sie 2012 Posty: 4452 Skąd: góry Szkocji
Wysłany: 2014-03-12, 10:59
O! I to jest konstruktywne podejście
Zazdroszczę mnogości sklepów w okolicy. Ja mam tylko co-op i jeżdżę co wieczór sprawdzać, czy są przecenione mięsa
kawalki ogonow byka z koscia tez mozna kupic za 2f jak sa w promocji.
ciekawe czy pies zrozumie jak mu powiem że nie dostanie michy bo nie było promocji w Morissonie
Jak kupuje w dużej masarni plate of beef po f2,72 z kawalka 2,80kg kosci jest 0,40kg reszta czyste mieso kości sa plaskie wiec tez je wykorzystam(Toby ) serca wolowe 1,53 i nerki tez wolowe2,20 na polownaie wole chodzic do lasu nie do Morissona
Ciekawa oferta ale na konine sie nie rzuce...zaczynajc z barfem chcialem zapewnic psiakowi zdrowe zycie bez lekarstw i vet.Koszty tez jednak byl argumentem a juz w tej chwili wydaje wiecej niz na sucha karme z wyższej pulki.
Dostałem sie w koncu do grupy ktorej link dostalem od ciebie dzieki temu znalazlem jeszcze jednego dostawce w poblizu mojego miejsaca zamieszakania .Ceny zachecajace przetestuje jeszcze tylko jakosc.
Za to tez dziekuje
Siemka. Wiem ze algi to nie mieso, ale nie chcialem zakladac nowego tematu aby nie zasmiecac. Gdzie kupic? Sa w costco ale ogromna ilosc. Gdzie wy sie zaopatrujecie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum