Wysłany: 2016-04-13, 15:08 Frania, Tosia i Mela z opiekunką
Dopiero zaczynamy swoją BARFną przygodę i mamy nadzieję, że podołamy temu wyzwaniu. Dziękujemy za przyjęcie i za ogrom wiedzy, która jest zawarta na tym forum
Jestem dumną opiekunką 3 kotek, które większość swojego życia karmione były suchymi chrupkami. Na szczęście, chętnie podjadają surowe mięso i wierzę, że szybko zaakceptują nową, zdrowszą dietę.
Zdjęcia będą, jeżeli nauczę się obsługiwać ich wysyłanie Niestety chwilowo kiepsko u mnie z czasem, bo jedna z kotek ma problemy trawienne - biegunki, wymioty. Najprawdopodobniej to nietolerancja niektórych pokarmów, a do tego w badaniach wyszła lekko podwyższona kreatynina. Aktualnie bez problemów wchodzi jej tylko gotowane mięso, więc na szybko uczę się robić pseudo BARFa dla kota z (prawdopodobnie) PNN i powoli będziemy wprowadzać suplementy. Mam nadzieję, że te problemy są przejściowe, bo Franka uwielbia surowe mięso
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum