Powitania sa chyba najgorsze, nigdy nie wiem jak zaczac, szczegolnie, ze Pani Administrator zwraca uwage na nienaduzywanie slowa 'Witam' :p
Tak wiec Siemanko! :D
Jak wszem i wobec wiadomo, jestem swiezynka od paru dni sledze zycie na forum i czytam, czytam, czytam i pewnie zanim zaczne tu w pelni funkcjonowac to jeszcze troche poczytam. Dziennie siedze do polnocy i chyba zaczynam byc przerazona..o BARFie dowiedzialam sie od siostry, ktora karmi tak swojego piesela (mial problemy po kazdej suchej karmie) - jak przygotowuje swoje mieszanki to wydawalo sie byc mega proste.. dlatego tez postanowilam rozpoczac swoja przygode z surowym mieskiem, bo wiedze jak jej szwajcar jest zadowolone z diety. Mam dwa maluchy - obie koteczki, zwykle europejskie, aczkolwiek trikolorki, podobne jak dwie krople wody, jedna (jak sie dzis okazalo) ma okolo 6 miesiecy - nie wiemy ile dokladnie, bo przyniesiona z ulicy do tymczasu, z ktorego ja wzielam, druga mlodsza 28 grudnia skonczyla 3 miesiace (notabene wlasnie sie upomina, zeby ja wziac na kolana :D). Dzis po raz pierwszy dostaly surowe miesko i az im sie uszy trzesly, wiec mysle, ze to kwestia paru tygodni i beda na pelnowartosciowym BARFie :D oczywiscie zanim to nastapi zadam pewnie mnostwo pytan, ktore wydadza sie wam blahe, ale dla mnie jako dla poczatkujacego BARFiarza beda meeeega istotne ;)
Takze goraco pozdrawiam, i mam nadzieje ze za niedlugo bede tak aktywna forumowiczka jak wiekszosc z was :)
Przedstawiam wam wiec moje dwie milosci:
Muza i Pestka
[img][/img]
[img][/img]
Metaxxa, Witaj na Forum !!! Fajne "puszynskie" mieszkaja u Ciebie !!! Powodzenia w BARFowaniu !!!!Kociaczki mlode,to nie powinno byc z tym problemu!!! A jakby co to pytaj smialo-po to jest Forum ... i "KOCIE ANIOLY" !!!!
Barfuje od: 08.2012
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 22 razy Dołączyła: 07 Sie 2012 Posty: 5339
Wysłany: 2016-01-05, 23:48
Siemacie piękne dziewczyny !!
Fajnie że na Forum zawitałyście, dużo dobrej wiedzy tu jest i ogólnie dostępna.
Czytaj i ucz się, nie taki Barf straszny jak go malują wszystkiego się dowiesz, a forumowicze pomogą
Snedronningen Pestka to ta młodsza, urwis taki ze głowa mała na zdjęciach to ta, która ma więcej czarnego futra na pyszczku (ta po prawej).
Jinx no ja bym nie powiedziała że anioły - chyba tylko jak śpią. Muza jeszcze 'trzyma fason', bo jest raczej wycofanym kotem, chociaż od tygodnia obserwuje, że zaczyna szaleć po domu. A obie są w nami od niecałych 2 miesięcy za to Pestka tak jak mowie..huragan o wadze 1,5kg
_________________ Psy mają panów, koty mają personel.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum