Chcemy się przywitać ze wszystkimi forumowiczami – dzień dobry!
Kilka słów o nas: jest nas dwoje: ja i on. Od 16 miesięcy jesteśmy razem , na dobre i na złe!
Poznaliśmy się, jak to na dzisiejsze czasy przystało, przez internet. Ja – ze złamanym sercem, on – po przejściach. Ale od początku: w kwietniu ubiegłego roku musiałam przeprowadzić za TM mojego 18-letniego przyjaciela. Nie mogłam się pogodzić z tą stratą. W poszukiwaniu wsparcia przeglądałam internet i przez przypadek, na jednej ze stron, zobaczyłam jego portfolio oraz list motywacyjny, po przeczytaniu którego pomyślałam, że możemy sobie wzajemnie pomóc. Postanowiłam, że musi być mój! Pozostawała tylko kwestia, czy on tego chce. Pełna obaw, bo w końcu on w pełni dojrzały (nie wiem dokładnie, ile ma lat), skrzywdzony przez los (naprawdę mam nadzieję, że do tego, co go spotkało, nie przyłożył ręki żaden człowiek), zaledwie po dwóch spotkaniach, zaprosiłam go do siebie. Zaprosiłam, a on został. Dzielimy ze sobą każdą wolną chwilę i ...łóżko ;) Rozkochał w sobie nie tylko mnie ale także resztę domowników.
Postanowiłam przedstawić nas tutaj i dołączyć do forum ze względu na jego problem zdrowotny z nerkami. Opieka weterynaryjna oczywiście jest, ale nie wydaje mi się to wystarczające. Mam ogromną nadzieję, że znajdziemy u Was wsparcie i pomoc!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum