Czy na forum jest temat dotyczący barfa dla kociaków? Zasady, porady?... Nie mogę znaleźć odpowiedniego wątku.
Doczytałam tylko, że mieszanki mają być nieco tłustsze niż przeciętnie. Ale: jak wprowadzać surówkę, ile dawać, czy jakichś mięs i suplementów unikać? Można dać normalną mieszankę dla dorosłego, zdrowego kota?
doradora
Barfuje od: 09.2014
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 4 razy Dołączyła: 09 Cze 2014 Posty: 1593 Skąd: Gliwice
Wysłany: 2015-09-30, 11:16
pomóżcie proszę znaleźć na forum taki przepis na mięsko dla ludzi, co to się je gotowało krótko, a potem jeszcze raz po 24 godzinach i było ponoć pychociaste
gdzieś w żywieniu ludzi było, ale nie mogę znaleźć
Wysłany: 2016-01-14, 11:46 Wykaz nazw mięs i podrobów jakie kupujecie
Wiem, że było, wiem ze jest wiele tematów co dawać, ale jakiś czas temu znalazłem swietny spis rodzajów mięs z cenami i nie moge go znaleść. Chodzi mi o taką liste, którą daje rzeźnikowi i mi sprowadza mięsko ;) Niby wiem że podroby, korpusy, itd, ale może ktoś mi pomoże i podeśle link do tego wykazu o którym wspomniałem :P Tak naprawdę brakuje dla początkujących takiego ogólno dostępnego spisu.
Dzieki
doradora
Barfuje od: 09.2014
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 4 razy Dołączyła: 09 Cze 2014 Posty: 1593 Skąd: Gliwice
Wysłany: 2016-06-23, 10:10
gdzie ja sobie mogę poczytać o naturalnym odrobaczaniu? wiem, że była na ten temat dyskusja, ale nie wiem gdzie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum