Barfuje od: 12.12.13r
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 7 razy Wiek: 35 Dołączyła: 23 Sty 2013 Posty: 2660 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2015-07-12, 19:22
To się samo zrobiło kociaki od kilku dni mają wielka chrapkę na mięso, ale nie bardzo wiedziały, jak zabrać się do barfnej mieszanki. Chodziły wokół niej, węszyły, memlały, wypluwały, piszczały i fukały niezadowolone. Co innego przepiórka. Jak tylko się do niej dorwały, natychmiast wiedziały co się z tym robi. Nie da się ich od truchła oderwać, przed chwilą chciałam sprawdzić, który to kociak pałaszuje i zostałam niemiłosiernie skrzyczana
Barfuje od: 12/2010
Udział BARFa: 90-100% Pomogła: 5 razy Wiek: 60 Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1069 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-08-30, 20:34
A dlaczego Ciebie to dołuje???? Dla mnie to jest niesamowite jaką więź można z kotem nawiązać. Nikt go do niczego nie zmusza. A że na koniec nagrodę dostanie... to tak jakby osoba powiedziała mu "dziękuję, jesteś wspaniały".
_________________ Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
kocina pewnie zwykle je chrupki, my byśmy mogli dawać kulki z suszonego barfa niektórzy kupują wymyślne urządzenia by kot miał wyzwanie i ruch podczas jedzenia chrupek (te sprytne talerze labirynty) a dziewczyna może karmi biegając z kotem dużo kotów lubi aportować czy po prostu z kimś/za kimś biegać, moje lubią.
Udział BARFa: 75-90% Pomogła: 5 razy Dołączyła: 21 Wrz 2011 Posty: 1576 Skąd: podlaskie
Wysłany: 2015-08-30, 21:10
Film jest fajny, a dołujące jest uzależnienie kotów od chrupek (przecież to nie jest ich naturalny pokarm - producenci dodają do nich jakieś "polepszacze kociego smaku" ) Mój też będzie wyczyniał cuda jak tylko te bobki zapachną (nawet psie)
znam osoby co kąpią psa z zabawką w ryjku :P mniej się wiercą, sa trochę zajęte, bardziej skupione :P A worek na uszy tez może miec praktyczne zastosowanie :P ale fakt jest słodki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum