Margot dziękuję Nie zamówię w takim razie.
Założenie było takie, aby po zbiciu Ipakityną mocznika, ponownie przystąpić do zabiegu kastracji i przy tej okazji zakładałam badanie wapnia i fosforu.
Ale przemawia do mnie to co mówisz (piszesz).
Przymierzę sie do szerszego badania. Prośba tylko ogromna, pokieruj mnie jakie badania mam zrobić. Pewnie najlepiej byłoby wykonać jakiś panel. Tylko jaki?
Uprzejmie donoszę , że Staś był dziś pod nożem. Mocznik obniżył się do 64,9. Zgodnie z poradą Margot, nie podawałam chlopaczkowi ipakityne.
Zmieniłam nieco menu. Podawałam naprzemiennie barfa z puszkami grau. Włączyłam od czasu do czasu po porcji suchej bezzbożowej karmy.
Wynika z tego wszystkiego wniosek, że jednak podwyższony mocznik u Stasia był efektem wysokobiałkowej diety.
Margot jeszcze raz dziękuję za słuszne sugestie
Kochani barfowicze, biorąc pod uwagę przykład mojego Stasia, bądźcie mimo wszystko czujni :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum